Vilkår og betingelser for Copenhagen Medical Nyhedsbrev

Ved tilmelding til Copenhagen Medicals nyhedsbrev giver du samtykke til Copenhagen Medicals (CPHMED) betingelser for nyhedsbrev og CPHMED’s Persondatapolitik for modtagere af nyhedsbrev.
Ved dit samtykke bekræfter du at være over 18 år.
Du accepterer at modtage nyhedsbreve fra CPHMED som kan indeholde nyheder, artikler, information om og invitation til events, tilbud fra CPHMED, undersøgelser og information om vores virksomhed og services.
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.
Dine oplysninger bliver opbevaret hos CPHMED og vil ikke blive overdraget til andre uden dit samtykke.
CPHMED anonymiserer eller sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige til de formål, de er indsamlet og anvendt.

Persondatapolitik for nyhedsbrev fra Copenhagen Medical

Når du oplyser dine persondata til Copenhagen Medical (CPHMED) bliver de opbevaret og håndteret i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Copenhagen Medical er Dataansvarlig

CPHMED er dataansvarlig for de personoplysninger, som du indtaster og sender til os. Du kan kontakte os her:
Copenhagen Medical A/S
Gammel Mønt 3, 1. – 2. sal
1117 København K
Tlf. 7040 4242
E-mail: [email protected]

Formål med behandling af personoplysninger

CPHMED indsamler personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Du bliver bedt om at indtaste en række personoplysninger, så vi kan målrette vores nyhedsbrev til dig og gøre det så relevant og interessant som muligt. Ligeledes indsamler vi data, for at CPHMED kan dokumentere, at du har givet dit samtykke og for at optimere funktionen af vores hjemmeside.
Behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra 1.
Giver du personfølsomme oplysninger behandler vi dem på baggrund af databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a.
De persondata som CPHMED indsamler, dels ved tilmelding og eventuelt senere i forbindelse med events, tilbud med videre, vælger du selv at opgive, og kan bl.a. være dit navn, din e-mailadresse, din alder, dit køn og f.eks. hvilke nyheder og tilbud du ønsker at modtage. Ligeledes indsamler vi information om din IP-adresse.

Modtagere af dine personoplysninger

Dine persondata opbevares hos CPHMED så længe din profil er aktiv. Du kan til enhver tid vælge at fravælge vores nyhedsbrev, hvorefter dine persondata vil blive anonymiseret eller slettet.
I særlige tilfælde vil CPHMED videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis CPHMED bliver pålagt at gøre det i henhold til gældende lovgivning.

Opbevaring af dine personoplysninger

CPHMED benytter eksterne databehandlere til bl.a. hosting, backup, drift og support. CPHMED har indgået databehandleraftaler med de virksomheder vi samarbejder med. Dine persondata bliver opbevaret i Danmark.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger CPHMED behandler om dig, og du har ret til at få data korrigeret såfremt der er fejl, lige som du har ret til indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine persondata og du har ret til at få slettet dine personoplysninger. Du skal kontakte CPHMED via e-mail eller via telefon som angivet i dette dokument.

Klage til datatilsynet

Såfremt du mener at CPHMED ikke opfylder sine forpligtigelser kan du klage til Datatilsynet:
Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 3500 Valby, tlf. 33193200 og e-mail: [email protected]