Virumhallerne Testcenter

  • Gratis COVID-19 kviktest for alle borgere over 6 år
  • Ingen tidsbestilling
  • Medbring sundhedskort og mobiltelefon 

Åbningstider

Mandag: 7:00 – 20:00
Tirsdag: 7:00 – 20:00
Onsdag: 7:00 – 20:00
Torsdag: 7:00 – 20:00
Fredag: 7:00 – 20:00
Lørdag: 7:00 – 20:00
Søndag: 7:00 – 20:00

Adresse

Geels Plads 40, 2830, Virum

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ny podepind

I alle vores testcentre laver vi næsepodning med den nye podepind.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal medbringe dit sundhedskort til registrering og en mobiltelefon, da link til testresultatet sendes til dig på en sms. Husk også at du skal være iført mundbind, når du ankommer til vores testcenter.

I alle vores testcentre, tester vi med den nye podepind. Podepinden indføres 2-4 cm i begge næsebor og roteres 4 gange.

Du modtager en sms med et link til dit testresultat 30-60 minutter efter testen er gennemført.

Her kan du også downloade en COVID-19 attest som pdf med dit testresultat. COVID-19 attesten kan bruges som coronapas, hvis negativ.

Hvis du oplever problemer med login til dit testresultat, så gå direkte på www.kviktest.dk og benyt
dit test-ID, som du modtager i en sms ved registrering.

Ja. Når du bliver kviktestet registreres testen på sundhed.dk og i appen Min Sundhed. Testen er derfor gyldig som coronapas.
 
Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forsinkelser på at se testresultatet via Sundhed.dk og appen Min Sundhed, men har du fået et negativt testsvar tilbage fra os, er dine data registreret og gyldig som adgang til frisør, kulturliv mv.
 
Husk, at testen må være max. 72 timer gammel for at være adgangsgivende. 

Det tager 24-48 timer før dit testresultat er registreret hos Sundhed.dk. Hvis det ikke er registeret efter 48 timer, bedes du kontakte vores Borger Support på telefon 61 40 44 49 eller på mail [email protected]

Bemærk, at har du modtaget et negativt testsvar fra os via sms, er dine data registreret og svaret er gældende som coronapas i op til 72 timer efter testen. I sms-linket kan du også downloade en COVID-19 attest, der kan bruges som coronapas. 

Hvis dit svar resultat er “positivt”, er det vigtigt, at du med det samme isolerer dig og hurtigst muligt bestiller en opfølgende PCR-test på www.coronaprover.dk. En PCR-test viser, om du er smittet med en særlig virusvariant.  
 
Derudover bedes du følge retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvis testen er ’negativ’ har du med stor sandsynlighed ikke COVID-19. Et negativt svar skal dog ikke forstås som en ’frikendelse’. Du skal stadig overholde gældende regler om mundbind, afstand etc.

Ved negativt testsvar anbefaler vi, at testen følges op med endnu en antigentest efter 2-4 dage, da dette øger træfsikkerheden betydeligt.

Ja, COVID-19 antigentesten, også kaldet kviktest er gratis for alle borgere over 6 år.

Vi tester kun børn, der er fyldt 6 år. 6-14-årige skal følges med en forældre eller værge.

Ja, det kan man. I stedet for at blive registreret med sit CPR-nr,, registreres man med sin fødselsdag. Når link til testresultat modtages via SMS, skal man blot skrive sin fødselsdag + fire nuller (DDMMÅÅ0000) i CPR-feltet.

Når du bliver podet, accepterer du, at vi overdrager følgende data til sundhedsmyndighederne:
  • Dit navn
  • Dit CPR-nr
  • Dit telefonnummer
  • Test-sted og tidspunkt
  • Testresultat

Copenhagen Medical A/S indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.

For yderligere information – klik her.

Albertslund: Fri adgang.

Allerød/Lillerød: Kørestole kan fint komme ind og rundt, men der er en rampe på 1,5 mtr og 20-25 cm højde på vej ud, hvis flowet skal følges til udgang. Ellers kan indgang bruges, kun få meter mod strømmen.

Bagsværd: Ikke kørestolsvenligt, adgang kan lade sig gøre, men er besværligt.

Ballerup: Fri adgang.

Brøndby: Fri adgang.

Dragør: Fri adgang.

Farum: Fri adgang.

Frederiksberg – Forum: Fri adgang.

Frederiksberg – Fælleshuset: God adgang, men også mulighed for brug af rampe.

Frederiksberg – Rådhuset: Adgang via rampe på siden af trappen.

Frederiksberg – ZOO: Adgang med kørestol kan ikke lade sig gøre af den almindelige indgang. Der er oprettet separat kørestol og barnevogns adgang. Der er en ringeklokke, som borgeren kan ringe på og så kommer der assistance ved et udendørs testområde.

Frederikssund: Fin adgang gennem svømmehallens normale indgang, så benyttes. Handicap-podestation ved registrering lige indenfor. 

Frederiksværk: Der er trin ned på vejen ud – borger kan komme ud mod strømmen uden gene for folk på vej ind. Der er en ekstra og tilpasset podestation ved indgang til kørestole m.v.

Gentofte: Fri adgang.

Glostrup: Fri adgang.

Helsinge: Kørestole o.l. kan ikke komme ind ad den normale indgang. Borgeren skal ind gennem Helsinge Hallernes hovedindgang (testcenter er omme i en hal på bagsiden), hvorefter de bevæger sig ned til vores bagindgang. Her kommer så en poder kommer ud og gennemføre testen. Kontakt site-telefon ved ankomst.

Helsingør, Færgen: I Færgeterminalen er der elevator for de dårligt gående eller kørestole.

Helsingør, Laden: Kun muligt at komme ind og ud af hoveddøren, da de andre døre har trapper. Men det fungerer, da der er plads til at gå imod strømmen af mennesker.

Herlev: Fri adgang.

Hillerød: Fri adgang – udgang over et lille dørtrin.

Holte: Fri adgang.

Hvidovre: Her er tilkørselsforholdene ikke optimale.

Hørsholm: Fri adgang.

Ishøj: Der er elevator til 2 sal.

Kastrup: Her kræver det en hjælper og kan nok ikke komme ud af døren.

Kokkedal: Fri adgang.

København NV – Birkedommervej: Fri adgang, men en meget snæver passage.

København S – Bella Center: Fri adgang

København V – DGI Byen: Små trin/bump på vejen ind og ud.

København Ø – Fælledparken: For handicappede og gangbesværede, er det muligt at køre helt tæt på Fælledparkens test center. Indkørsel til Fælledparken via Frederik V’s vej, her er vores ind-udgang for kørsel.

Denne indkørsel kan bruges, så borger kan komme så tæt på teltet som muligt. Herefter kan vi hjælpe borger ind og få en test.

Rødovre: Fri adgang.

Stenløse: Fri adgang.

Taastrup: Man skal benytte hovedindgangen (skydedøre). Der er påsat et telefon nr. som borgeren ringer på, så bliver de eskorteret ind og ud.

Vallensbæk: Fri adgang.

Virum: Fri adgang.

Podepindene er steriliseret med ethylenoxid (EO). Ethylenoxid anvendes til at sterilisere medicinsk udstyr. De podepinde vi anvender er, ligesom det øvrige testkit, CE-mærket og EU godkendt. For at kunne CE-mærke medicinsk udstyr skal fabrikanten dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Læs om CE-mærket her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/ce-maerkning/

 

 

Ja, det er muligt at få en papirkopi af dit testsvar i alle testcentre. Vi anbefaler, at du spørger efter den ved ankomst til testcentret og du vil blive vejledt derfra. Du skal naturligvis efterfølgende blive i testcentret og vente til dit testsvar er modtaget og kan registreres.