Copenhagen Medical A/S (CPHMED) er udvikler og ejer af ”Kviktest” appen.

Kviktest appen er udviklet til, at en borger selv kan registrere sig forud for:

– et ”besøg” på et CPHMED COVID-19 kviktestcenter eller uddannelsesinstitutioner f.eks. gymnasier, som anvender CPHMED Kviktest appen.

– COVID-19 test af personale hos f.eks. virksomheder gennemført i samarbejde med CPHMED.

Ved at downloade Kviktest appen accepterer du nedenstående privatlivspolitik, samt at CPHMED leverer dine testsvar til Statens Serum Institut, dvs. MiBa databasen, hvorefter disse videregives til Sundhed.dk, som drives af Danske Regioner, Sundheds- og Ældreministeriet, og Kommunernes Landsforening.

Såfremt dit COVID-19 testresultat er positivt accepterer du også, at CPHMED må kontakte Smitteopsporingen iht. de nationale retningslinjer for COVID-19. 

Denne privatlivspolitik beror på din brug af Kviktest Appen. 

Hvilken information benytter appen?

Data, som brugeren indtaster ved oprettelse af brugerprofil for at benytte Kviktest appen. 

Persondata lagres i krypteret form og overholder alle GDPR-retningslinjer jf. gældende lovgivning.

Ovenstående informationer videregives ikke til en tredjepart, men benyttes som en del af personoplysningerne, der kræves af myndighederne ifbm. en COVID-19 kviktest.

Appen kræver, at brugeren giver adgang til enhedens kamera for at brugeren kan scanne et QR-kort, som udleveres ifbm. en COVID-19 kviktest. QR-koden skaber forbindelsen mellem brugeren og testbrikken og gør, at brugeren ikke skal vente på svar, men online kan tilgå testresultatet. Såfremt brugeren benytter muligheden for at tilføje flere brugere (f.eks. børn), accepterer brugeren, at denne funktion er gældende for alle oprettede brugere på Kviktest appen. Denne adgang benyttes kun til at scanne QR-koder påtrykt præfabrikeret materiale. 

Data fra gennemført test videregives til sundhedsmyndighederne inden for en time efter testen er afsluttet. CPHMED kan ikke holdes ansvarlig for myndighedernes brug af data efterfølgende.

Når du benytter Kviktest appen, indsamles data og information (gennem tredjeparter) fra din telefon kaldet “Log Data”, såsom information om enhed, dvs. mobiltelefon, operativt system, IP-adresse samt konfigurationen af Kviktest appen. Data bruges ifbm. udbedring af fejl samt statistik.

Cookies

Kviktest appen anvender sessions cookies. Disse cookies er midlertidige og lukkes ned, så snart du lukker appen. 

Behandling af Dine Personoplysninger

Flg. data indsamles af CPHMED:

CPHMED træffer de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at data behandles sikkert og for at undgå, at oplysningerne kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med databeskyttelsesforordningen.

Efter databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder ifbm. behandlingen af dine personoplysninger. CPHMED behandler oplysninger om dig. 

Dine Rettigheder

Brugeren har ret til at få oplyst flg.:

Du har ret til at kontakte CPHMED for at anmode om at rette oplysninger om dig, hvis de ikke er korrekte.

Du har ret til at kontakte CPHMED for at anmode om at slette oplysninger om dig, medmindre lovgivningen foreskriver, at CPHMED skal opbevare oplysningerne i en bestemt periode.

Dine rettigheder omfatter:

Dataansvarlig

CPHMED er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i Kviktest appen samt har journaliseringspligt i 10 år.

Hvis testen gennemføres under en anden jurisdiktion end CPHMED, er CPHMED databehandler, hvorved data slettes efter aftale med den enkelte myndighed. 

CPHMED overholder gældende databeskyttelsesforordning (GDPR), databeskyttelsesloven og evt. sundhedsspecifik databeskyttelseslovgivning.

CPHMED er ejer/ansvarlig for behandlingen af dine kontaktoplysninger ifbm. anvendelse og drift af Kviktest appen.

Kontaktoplysninger 

Copenhagen Medical A/S
Sankt Annæ Plads 11
DK-1250 Copenhagen K
Danmark

Support: +45 61 40 44 49
E-mail: [email protected]
www.cphmed.com