Om os

Vores mission er at højne danskernes sundhed med fokus på forebyggelse. Hvor og hvornår, det passer den enkelte bedst.

Seneste nyt

Besøg vores newsroom, med de seneste nyheder om Copenhagen Medical og alle vores aktiviteter, for at øge danskernes sundhed på en nytænkende og mere moderne måde. Du finder pressemeddelelser, vores nyhedsarkiv samt yderligere information om os - alt samlet i vores mediabank.

Job & Karriere

I forbindelse med vores fremtidige aktiviteter i Copenhagen Medical, ønsker vi at samle de dygtigste og mest engagerede kolleger over hele landet, der har lyst til at være med på holdet. Nedenfor kan du se hvilke stillinger vi helt konkret søger besat lige nu.

Team

Jeppe Handwerk

President & CEO

Carsten Balleby

COO

Christina Krarup

CFO

Øvrige team

Jannik Hilsted, Virksomhedsansvarlig læge

Henrik Olsen, Salgsdirektør

Helle Hillingsø, Sundhedscenterdirektør

Lars Pedersen, Sundhedscentre VEST

TBA, Sundhedscentre ØST

Ronnie Andersen, HR-direktør

Christian Kurt Nielsen, Rekrutteringsansvarlig

Lars Orlamundt, Chief Digital Officer

Trine Baadsgaard, Presseansvarlig
[email protected]
Telefon: 20676345

Copenhagen Medical A/S blev skabt, da coronapandemien ramte Danmark.
Opgaven med at kvikteste for COVID-19, har givet os værdifuld erfaring, med at levere en
sundhedsydelse af høj kvalitet til borgerne, på en tillidsvækkende, tilgængelig og ordentlig måde.
Det vil vi gerne fortsætte med.

Vores mission er at højne danskernes sundhed med fokus på forebyggelse og give større indblik i muligheden for at påvirke eget helbred. Hvor og hvornår, det passer den enkelte bedst.

For at sikre fremtidens høje niveau indenfor sundhedsydelser er der behov for øget samarbejde mellem offentlige og private aktører. Vores ydelser tilpasses fremtidens behov for tilgængelighed og fleksibilitet igennem øget digitalisering og individualisering.

Kontakt

Booking Erhverv & Maritim

Telefon: +45 61 40 40 67
Mandag – fredag 08:00 – 17:00
Email: [email protected]

Kundeservice

Telefon: +45 70 40 42 42
Mandag – søndag 00:00 – 24:00 Døgnåbnet
Email: [email protected]

Presse

Presseansvarlig Trine Baadsgaard
Telefon: +45 20 67 63 45
Email: [email protected]

Hvad er Meningokok-meningitis?

Meningokok-meningitis, også kendt som bakteriel meningitis eller meningokoksygdom, er en bakteriel infektion der skyldes meningokokker – der inddeles i grupperne; A, B, C, W135, X, Y, Z og 29E. Meningitis er en infektion af hinderne rundt om hjernen samt rygmarven der kan medføre alvorlige skader på nervesystemet og uden korrekt behandling kan døden indtræffe på få timer. Meningokoksygdom spredes via dråbesmitte ved nærkontakt, med sekret fra luftvejene eller fra spyt fra en person som er inficeret med bakterien. Mange mennesker er bærere af meningokokker i næse og svælg, uden at være syge – såkaldte raske bærere. Meningokokker dør hurtigt udenfor kroppen og overføres ikke via madvarer.

Meningokoksygdom forekommer i hele verden, men den højeste forekomst ses i Afrika, og omfatter 21 lande syd for Sahara, hvor der hvert år er epidemier i tørtiden.

I Europa og USA ses den hyppigste forekomst af meningokoksygdom om vinteren og foråret.

Man kan vaccinere mod meningokoksygdom. Man kan vaccinere med en kombinationsvaccine mod grupperne A, C, Y og W, der kræves en enkel vaccination og denne anbefales givet mindst 10 dage før afrejse. Der findes en anden vaccine mod gruppen B og det primære vaccinationsforløb er her 2 doser med 1-2 måneders interval. Der findes ikke vacciner mod gruppe Z, X og 29E.