Download appen Kviktest

Kvicktestpage_banne_icon_v1

Kom lettere igennem testcentret
Download appen Kviktest

Enkel og sikker datahåndtering

Dine persondata registreres i appen med NemID én gang. Når du fremover scanner det QR-kort, du får udleveret i testcentret, kobles det til dine data. Enkel og sikker håndtering af persondata, der lever op til GDPR-reglerne.

CphMed_ikon_notifikation_red2

Testsvar direkte i Kviktest appen

Du modtager dit testsvar direkte i Kviktest appen 30-60 minutter efter testen er gennemført.

Enkel og sikker datahåndtering

Dine persondata registreres i appen med NemID én gang. Når du fremover scanner det QR-kort, du får udleveret i testcentret, kobles det til dine data. Enkel og sikker håndtering af persondata, der lever op til GDPR-reglerne.

Kom hurtigere igennem testcentret

Når du kommer til testcentret, åbner du appen, scanner det QR-kort, du får udleveret og går så direkte til podning. Det betyder, at du springe et led over og kommer hurtigere igennem testcentret.

Testsvar i SMS

Som hidtil, modtager du en sms med et link til dit testresultat 30-60 minutter efter testen er gennemført.

Sådan kommer du nemt i gang

Ofte stillede spørgsmål vedr. appen Kviktest

Kviktest appen er vores applikation til Android og IOS, som vi anbefaler at downloade og benytte i vores testcentre for en lettere registrering ved ankomst.

I appen skal du oprette dig ved brug af NemID. Efter oprettelse, behøver du ikke fremvise sundhedskort ved registrering i vores testcentre. Du vil blot få udleveret QR kortet, som du derefter selv kan scanne med Kviktest appen.

Vær opmærksom  på, at du ikke kan anvende vores Kviktest App uden dansk CPR-nummer og NemID. I Kviktest app’en kan du ligeledes tilføje dine børn (2 år – 17 år). Se ‘Kan jeg oprette mit barn i appen?’
Ja, du registrerer dine persondata i appen på forhånd med dit NemID. Efterfølgende logger du blot ind i appen, når du ankommer til testcentret og scanner det QR-kort, som du får udleveret af registranten. Det betyder, at du med appen ikke skal oplyse personfølsomme data, da de nu ligger i appen, hver gang du skal testes. De data, du registrerer i appen, gemmes kun på din egen mobiltelefon.
Se video her med guide til, hvordan du opretter dig i app:

I den nyeste opdatering i appen har vi implementeret in-app notifikationer og nem adgang til testsvar. Derfor vil Kviktest app brugere ikke længere modtage sms'er ved registrering af test og ved testsvar. Hvis man takker nej til in-app notifikationer, vil man derfor ikke modtage besked om resultater. Hvis man har overført profiler til børns telefoner, vil disse blive besvaret med SMS'er.
Godkend derfor venligst, at vi må gemme dit CPR-nummer, så du nemmere kan se dit svar in-app.
Du vil også kunne finde dit testsvar i Coronapas appen.
Når du registrerer dine oplysninger i denne app, accepterer du Copenhagen Medical A/S privatlivspolitik samt at dine testsvar overdrages til Statens Serum Institut, dvs MiBa databasen, hvorefter disse videregives til Sundhed.dk, som drives af Danske Regioner, Sundheds- og Ældreministeriet, og Kommunernes Landsforening. Dette sker i en krypteret forbindelse.

Såfremt dit COVID-19 testresultat er positivt, accepterer du også, at Copenhagen Medical A/S må kontakte Smitteopsporingen iht de nationale retningslinjer for COVID-19.

Copenhagen Medical A/S indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.

For yderligere information klik her 
Ja, det er muligt at tilføje dit barn, når du selv er oprettet i appen. Vi kviktester børn ned til 2 år. Læs mere nedenfor vedrørende mulighederne for oprettelse af børn i Kviktest appen.
  • Det er muligt at oprette en brugerprofil for et eller flere børn i alderen 2-17 år på forældres/værges telefon i Kviktest appen. Her skal forældre/værge være til stede sammen med barnet i testcenteret, når barnet testes.
  • Forældre/værge kan oprette en brugerprofil for børn i alderen 12 år t.o.m 14 år på barnets telefon. Se hvordan ovenfor i videoen. Her kan barnet møde op i testcentret på egen hånd når samtykket er overført til barnets egen telefon. Både barn og forældre/værge modtager sms’er.
  • Forældre/værger kan i tilfælde hvor barnet ikke har eget NEMID, oprette en brugerprofil for børn i alderen 15 år t.o.m 17 år på barnets telefon. Se hvordan ovenfor i videoen. Her kan barnet møde op i testcentret på egen hånd når samtykket er overført til barnets egen telefon. Både barn og forældre/værge modtager sms’er.
  • Forælderen kan lade et barn i alderen 15-17 år med NemID, oprette sin egen brugerprofil på barnets egen telefon. Her er det alene barnet der får sms’en.

Ja, hvis du ikke længere ønsker, at blive testet igennem Copenhagen Medical A/S Kviktest app, kan du slette din profil alene ved at afinstallere appen. Dette vil slette de oplysninger, vi lagrer omkring dig i forhold til kommende kviktest. Du vil altid kunne registrere dig igen. Da vi har journalføringspligt kan vi ikke slette allerede lagrede testresultater.
Ja, du kan blive kviktestet helt som hidtil uden appen. Appen er blot et tilbud til dig, der gør turen igennem testcentret lettere og hurtigere. 
Ja, du kan læse privatlivspolitikken for Kviktest appen her:

For yderligere information klik her
Dit abonnement kunne ikke gemmes. Prøv igen.
Du er nu tilmeldt CPH Medicals nyhedsbrev.