Klamydia hjemmetest

Køb klamydia testkit til hjemmetest hos Copenhagen Medical. Har du symptomer på klamydia eller er du usikker på om du kan være smittet, så bliv testet. Vi tilbyder hurtig og disket levering af hjemmetest. 

Vælg det rette testkit

Klamydia Test
– til penis

Testkit til urinprøve fra penis efter vaginalt samleje. Tester også for gonorré.

Klamydia Test
– til vagina

Testkit til vaginal podning efter vaginalt samleje. Tester også for gonorré.

Klamydia Test
– efter anal-, vaginal eller oralsex

Testkit til podning fra endetarm, podning til hals og urinprøve. Tester også for gonorré.

Sådan fungerer det

1. Køb testkit

Du køber trestkittet her på cphmed.com. Det er vigtigt du vælger det rette testkit, alt efter hvilken seksuel aktivitet du har deltaget i. 

3. Scan og send

Du scanner testkittet med MedicalMe appen fra Copenhagen Medical og følger instruktionen nøje. Når du er klar, sender du prøven til Copenhagen Medical, vi analyserer din prøve i vores laboratorium. Det står altsammen i instruktionen

2. Modtag testkit

Du vil hurtigt modtage din pakke med f.eks. posten. Har du valgt at hente testkit i sundhedscenter, går det ofte lidt hurtigere. Indpakningen er diskret, så der ikke opstår pinlige eller ubehagelige situationer i f.eks. pakkeshoppen.

4. Svar

Når dit prøvesvar er klar vil du få besked via appen. Hvis din prøve er positiv vil du også altid blive ringet op og få hjælp til behandling.

Mission & Vision

Copenhagen Medical A/S blev skabt, da coronapandemien ramte Danmark.
Opgaven med at kvikteste for COVID-19, har givet os værdifuld erfaring, med at levere en
sundhedsydelse af høj kvalitet til borgerne, på en tillidsvækkende, tilgængelig og ordentlig måde.
 Det vil vi gerne fortsætte med.

Vores mission er at højne danskernes sundhed med fokus på forebyggelse og give større indblik i muligheden for at påvirke eget helbred. Hvor og hvornår, det passer den enkelte bedst.

For at sikre fremtidens høje niveau indenfor sundhedsydelser er der behov for øget samarbejde mellem offentlige og private aktører. Vores ydelser tilpasses fremtidens behov for tilgængelighed
og fleksibilitet igennem øget digitalisering og individualisering.