Vi tilbyder fortsat COVID-19 test

Kvicktest centra

COVID-19 test

Fra den 7. marts er det muligt at få COVID-19 Kviktest og PCR-test mod betaling i følgende af Copenhagen Medicals centre, både hverdag og i weekenderne:

 • Fields, København
 • Grønnegade, København
 • Nørreport, København
 • Roskilde
 • Næstved
 • Hillerød
 • Vejle
 • Århus
 • Herning
 • Odense
 • Rønne

 

Priser

COVID-19 Kviktest
Pris: 145,-

COVID-19 PCR-tests
Pris med svar indenfor:
1-3 timer 795,-24 timer 495,-

Læs mere på cphmed.com

Copenhagen Medical Sundhedscentre

Du kan besøge vores sundhedscentre i hele Danmark. 

Find dit nærmeste sundhedscenter her.

Her tilbyder vi en række sundhedsydelser som sundhedstjek, klamydiatests, COVID-19 tests vacciner og mere.

I løbet af foråret åbner vi yderligere sundhedscentre fordelt i hele landet.
Her kommer vi til at tilbyde sundhedsundersøgelser såsom måling af blodtryk og pulsmåling, kropsanalyse og forskellige virus tests. Vi vil også tilbyde diverse vaccinationer, test for kønssygdomme og graviditetsundersøgelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder og sundhedstilbud direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig her.

Du kan også altid holde dig opdateret på vores hjemmeside for mere information omkring de nye sundhedscentres adresser, åbningstider og sundhedsydelser.
Læs mere her.

Uden tidsbestilling

For lettere registrering, download vores Kviktest app inden ankomst til vores kviktestcentre. 
Læs mere om vores Kviktest app her.

Bemærk, dørene lukkes på det angivne lukketidspunkt for det enkelte kviktestcenter.

COVID-19 Kviktest Data
Vil du vide mere om smitten i din kommune?
Få de nyeste COVID-19 kviktesttal fra i går og de sidste 7 dage i Region Hovedstaden.
Se tallene her.

[cphmedmaps]

Find nærmeste kviktestcenter og åbningstider i oversigten ovenfor. Her tilbydes gratis COVID-19 kviktest.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at du downloader app’en Kviktest inden ankomst til vores sundhedscenter og registrerer dine persondata i app’en på forhånd med dit NemID.

Efterfølgende logger du blot ind i app’en, når du ankommer til sundhedscenteret og scanner det QR-kort, som du får udleveret af ekspedienten. Det betyder, at du med app’en ikke skal oplyse personfølsomme data, da de nu ligger i app’en, hver gang du skal testes. De data, du registrerer i app’en, gemmes kun på din egen mobiltelefon. Læs mere om Kviktest app’en her: https://www.cphmed.com/kviktest-app/

Hvis du ikke har kviktest app’en, skal du medbringe dit sundhedskort til registrering og en mobiltelefon, da link til testresultatet sendes til dig på en sms.

For udenlandske borgere kan vi scanne alle pas, EU/EEA* ID- og kørekort. I tilfælde af, at den udenlandske borger hverken har pas, ID- eller kørekort, taster vi oplysningerne manuelt.
Nej, COVID-19 antigentesten, også kaldet kviktest, koster 145,- for alle borgere over 2 år.
Vi tester børn, der er fyldt 2 år. 2-11-årige skal følges med en forældre eller værge. Børn fra 11-14 år skal helst være i følgeskab med en forældre eller værge, men vi accepterer også en medbragt samtykkeerklæring fra en forældre med forældrens navn og telefonnummer.
Kviktest appen er vores applikation til Android og IOS, som vi anbefaler at downloade og benytte i vores testcentre for en lettere registrering ved ankomst.

I app’en skal du oprette dig ved brug af NemID. Efter oprettelse, behøver du ikke fremvise sundhedskort ved registrering i vores testcentre. Du vil blot få udleveret QR kortet, som du derefter selv kan scanne med Kviktest app’en.

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende vores Kviktest App, uden dansk CPR-nummer og NemID.

I Kviktest app’en kan du ligeledes tilføje dine børn (2 år – 17 år).

Klik her for at læse mere om vores Kviktest app
Med Kviktest App Track slipper du for den gentagne registrering og du får en mere sikker databehandling (dataene ligger krypteret på borgerens telefon og udveksles ikke med andre).
Du modtager en sms med et link til dit testresultat 20-30 minutter efter testen er gennemført.

På linket kan du også downloade en COVID-19 attest som PDF med dit testresultat.

Hvis du oplever problemer med login til dit testresultat, så gå direkte på www.kviktest.dk og benyt dit test-ID, som du modtager i en sms ved registrering til at logge ind.

Det er også muligt at få en papirkopi af dit testsvar i alle sundhedscentre. Vi anbefaler, at du spørger efter papirkopien ved ankomst til testcentret og du vil blive vejledt derfra.

Hvis du har Kviktest appen modtager du dit testsvar direkte i Kviktest appen.
Den kviktest vi anvender er Standard Q COVID-19 AG test (Antigentest) produceret af SD Biosensor i Sydkorea. Testen er CE-mærket og EU godkendt.

For at CE-mærke medicinsk udstyr skal fabrikanten dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Læs om CE-mærket her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/ce-maerkning/

Bemærk, at selvom testen er EU-godkendt, er du ved rejser, selv ansvarlig for at kontrollere og opfylde de COVID-19-regler, der gælder for din rejsedestination.

Bemærk, at resultatet af kviktest fra Copenhagen Medical også vises i den internationale visning i coronapas app’en og i coronapas fra sundhed.dk. Det kræver dog, at man opdaterer sin coronapas app.
Hvis dit svar resultat er “positivt”, er det vigtigt, at du med det samme isolerer dig og hurtigst muligt bestiller en opfølgende PCR-test.

Derudover bedes du følge retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.
Hvis testen er ‘negativ’, har du med stor sandsynlighed ikke COVID-19. Et negativt svar skal dog ikke forstås som en ‘frikendelse’. Du anbefales fortsat at følge de offentlige sundhedsmyndigheders anbefalinger.
Har du været testet positiv for COVID-19 inden for de seneste 12 uger, så kan du risikere, at en ny test, PCR-test eller en Kviktest, vil vise positiv. Derfor anbefales det, at du ikke lader dig teste regelmæssigt i den periode.

Eneste undtagelser fra ovenstående er:
 1. Hvis du er blevet kontaktet af Smitteopsporingen, som værende “nær kontakt”. I så fald skal du følge de offentlige anbefalinger i forhold til at lade dig teste.
 2. Hvis du udvikler symptomer forenelige med COVID-19. I så fald skal du få foretaget en PCR-test og ikke en Kviktest.
Ja, det kan man. Som ikke-dansk statsborger uden CPR-nummer skal du medbringe gyldigt ID (pas eller EU/ EEA + Schweiz ID kort eller kørekort ) for at kunne blive registreret og testet.

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende vores Kviktest App, uden dansk CPR-nummer og NEMID.
Når du bliver podet, accepterer du, at vi overdrager følgende data til sundhedsmyndighederne:
 • Dit navn
 • Dit CPR-nr
 • Dit telefonnummer
 • Test-sted og tidspunkt
 • Testresultat

Copenhagen Medical A/S indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.

Information om behandling af personoplysninger ved COVID-19 Antigentest (Link)
Hvis du har brug for hjælp f.eks. med kørestol eller andet ved et af vores testcentre, så kontakt gerne vores kundeservice inden, så vil de guide dig. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 70 40 42 42.
Podepindene er steriliseret med ethylenoxid (EO). Ethylenoxid anvendes til at sterilisere medicinsk udstyr. De podepinde, vi anvender er, ligesom det øvrige testkit, CE-mærket og EU godkendt. For at kunne CE-mærke medicinsk udstyr skal fabrikanten dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Læs om CE-mærket her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/ce-maerkning/
Ja, det er muligt at få en papirkopi af dit testsvar i alle sundhedscentre.
Hvis du er udenlandsk borger, er det muligt for dig at modtage et fysisk certifikat med QR kode på, som du kan bruge i udlandet. Vi anbefaler, at du spørger efter den ved ankomst til sundhedscenteret og du vil blive vejledt derfra. Du skal naturligvis efterfølgende blive i sundhedscenteret og vente til dit testsvar er modtaget og kan registreres.
Alle vores podere er uddannet i Copenhagen Medicals eget uddannelsesprogram, der er udviklet og valideret af virksomhedens lægekorps. Uddannelsen omfatter bl.a. hygiejne, brug af værnemidler samt selve podeprocessen. Vi har et dedikeret hold af medarbejdere, der udfører kvalitetskontrol på samtlige af vores testcentre hver uge. ​Der er særligt fokus på hygiejne i forbindelse med udførsel af hele proceduren omkring udførsel af podningen, herunder podernes hygiejne og selve podningen. Vi opfordrer alle vores medarbejdere til at blive vaccineret og alle, der møder på job, bliver testet inden hver vagt.
Ja det kan de.
SSI har i december måned 2021 testet de i Danmark anvendte antigentests/kviktests for at vurdere sikkerheden af de enkelte tests.
Copenhagen Medical anvender Ag-tests (kviktests) fra SD Biosensor. Afprøvningen af antigentestene fra SSI viste at den Ag-test (kviktest) som Copenhagen Medical anvender kan påvise både Omikron og Delta varianterne på sammenligningsniveau med Wuhan-like varianten.
Dit abonnement kunne ikke gemmes. Prøv igen.
Du er nu tilmeldt CPH Medicals nyhedsbrev.