COVID-19 test og vaccine

COVID-19

COVID-19 Kviktest

Kviktest med svar efter 15-20 minutter. Testsvar leveres digitalt.
Kviktesten er en antigentest, der er CE-mærket og WHO godkendt og anbefalet af de danske sundhedsmyndigheder.

COVID-19
Antistof-test

COVID-19 antistof-testen kan give svar på, om du har haft COVID-19. Det vil sige, at testen ikke viser om du er smittet med coronavirus nu. Hvis du har været smittet, har din krop dannet antistoffer mod virusset SARS-CoV-2, der giver sygdommen COVID-19. Via en dråbe blod fra din finger, undersøger testen om din krop har dannet antistoffer mod coronavirus SARS-CoV-2.

Svaret foreligger efter 15 minutter. 

PCR-test

PCR-test med svar efter 6 timer. Testen er en podning i svælget og udføres hurtigt og enkelt.

Testsvaret leveres som et digitalt certifikat og kan f.eks. bruges til rejser. Svaret vil også fremgå af Sundhed.dk.
Hvis hastighed ikke er så vigtig, tilbyder vi også PCR-test med testsvar efter 24 timer.

Bemærk, at det er eget ansvar at være bekendt med de til enhver tid gældende rejserestriktioner og dokumentationskrav ved rejser. Læs mere på Udenrigsministeriets rejsevejledning https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

COVID-19 Vaccine (kommer snart)

Johnson & Johnson COVID-19 vaccine. Vaccinen fra Johnson & Johnson er godkendt i Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), men taget ud af det offentlige danske vaccineprogram, fordi den kan være årsag til sjældne, men alvorlige tilfælde af blodpropper.

Se evt. mere her: https://www.sst.dk/da/corona/COVID-19-vacciner-i-Danmark/Johnson-Johnson

Da langt de fleste danskere allerede er vaccineret gratis med BioNTech eller Moderna vaccinen, er Johnson & Johnson vaccinen primært tiltænkt udlændinge og søfolk, som vaccineres på søen.

Pris: Kommer snart

Vi leverer sundhedsydelser i hele landet, der hvor I ønsker det

Copenhagen Medical tilbyder sundhedsydelser som vacciner og test, der hvor I ønsker det. Vi kører ud til virksomheder, institutioner, konferencer og lignende i hele landet.

Fra den 10. oktober 2021 kører vi ud fra vores sundhedscentre i København og forventer at åbne i Vejle, Odense, Aarhus og Aalborg indenfor kort tid.

For booking og yderligere information ring 61 40 40 67 eller skriv til [email protected]

Send forespørgsel

Sikker datahåndtering

Copenhagen Medical indsamler og behandler personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.